Recept voor spareribs uit Houston

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sis
    • Jul 2003
    • 3305

    Recept voor spareribs uit Houston

    Ja, het is BBQ tijd en ik kreeg net van een vriendin uit Houston ( Texas ) een geweldig recept door gemailt om spareribbs te marineren [8D]
    Eigenlijk heeft dit niks met licht en geluid te maken , in eerste instantie [:I]
    Totdat je ze hebt gegeten []
    Ik vraag alleen toestemming van de mods om dit recept te mogen plaatsen ??
    sis
    Fulltime freelance muzikant, producer , componist.
  • tuurKE
    • Jan 2005
    • 252

    #2
    Hey sis,

    je kunt ons natuurlijk ook altijd uitnodigen om deze spare-ribs bij jou te komen proeven!!!!!!!

    greetz Tuur
    Maar wij hebben.......
    .......chamsys!!

    Comment

    • Mark-LED
      • May 2004
      • 822

      #3
      Forum-meet @ sis

      Comment

      • Jasper-Lichtbron
        • Jun 2001
        • 2155

        #4
        Daar is de lounge toch voor? Hopla, plaatsen die marinade: heb honger!

        Comment

        • rieuwert
          • Jul 2002
          • 211

          #5
          Laat maar komen, ben benieuwd.
          Lekker belangrijk.

          Comment

          • AJB
            • Jul 2003
            • 2289

            #6
            Helllooo !!! Plaatsen die hap...

            Als er IETS belangrijk is in ons vak is het wel de technicus... En welke technicus kan nu zonder BBQ ?????????? [:0]
            If your not prepared to be wrong, you'll never come up with anything original
            ------------------------------------------------
            Arvid Buit
            Creative-Director / Artist-Manager

            Comment

            • DeMennooos
              • Aug 2000
              • 1416

              #7
              Voor de verslaafden heb ik ook nog wel de McDonalds recepten hier liggen.
              Greetz,

              DeMennooos

              Stagehands are the infantry of show business

              Comment

              • sis
                • Jul 2003
                • 3305

                #8
                Hier gaan we dan [8D][][]
                voor 12 spare-ribs , ongekruid !!

                1 fles cola , jawel [:I]
                1 fles heinz tomatenketshup
                8 tenen look geperst !
                1 fles +/- 1/2 liter rhum, donker
                2 grote ajuinen ( ui, jun, )
                een paar druppels , naar eigen smaak : Tabasco
                een paar druppels worshertershire saus ( Engelse saus ) naar smaak
                Peper en zout naar smaak
                Tijm, laurier, rozemarijn
                1 halve limoensap
                Alles samen voegen en de spare-ribs er 24 uur in marineren in de ijskast, frigo
                Na die 24 uur : bakken maar , smakkelijk [8D]
                sis
                Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

                Comment

                • discomidway
                  • May 2005
                  • 140

                  #9
                  handig ben alleen thuis duzz ff uitproberen

                  Comment

                  • sis
                    • Jul 2003
                    • 3305

                    #10
                    citaat:Geplaatst door discomidway

                    handig ben alleen thuis duzz ff uitproberen
                    24 uur marineren hƩ [8D] tot morgen
                    sis
                    Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

                    Comment

                    • Studio Moved
                      • Dec 2004
                      • 75

                      #11
                      en hoe groot/hoeveel moet er van die cola/ketchup in die ...samenstelling van ingrediƫnten?
                      Studio Moved

                      Comment

                      • axs
                        Moderator
                        • Jun 2002
                        • 2687

                        #12
                        citaat:Geplaatst door sis
                        1 fles cola , jawel [:I]
                        Let wel! De echte Amerikaanse Coke... dus ja, die met de chloorsmaak [^][^][^]
                        If its true that we learn from our mistakes, some of us are working on getting one GREAT education!

                        Comment

                        • sis
                          • Jul 2003
                          • 3305

                          #13
                          citaat:Geplaatst door Studio Moved

                          en hoe groot/hoeveel moet er van die cola/ketchup in die ...samenstelling van ingrediƫnten?
                          750 ml ketchup 1.5 liter cola ( geen light ) !
                          maar dit is eigenlijk volledig naar je eigen smaak !!
                          Wat die cola en die ketchup betreft :
                          Daar zitten zuren in die het vlees mals maken []
                          sis
                          Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

                          Comment

                          • Jasper-Lichtbron
                            • Jun 2001
                            • 2155

                            #14
                            Er staat nogal veel "naar eigen smaak" in, is 't nie? Dat wordt een brede variatie aan marinades die vanavond in koelkasten door heel Nederland te vinden zijn. Helaas is het de komende tijd toch echt geen bbq-weer als ik de weermensen moet geloven! Dan maar weer een potje knakworsten warmen

                            Comment

                            • sis
                              • Jul 2003
                              • 3305

                              #15
                              citaat:Geplaatst door (iCe)

                              Er staat nogal veel "naar eigen smaak" in, is 't nie?
                              KLopt , maar de ene heeft het liever iets zoeter, een andere liever iets zouter !!!
                              T'is een beetje zoeken naar je eigen smaak !!
                              Als je de marinade proeft kan je nog altijd iets meer of minder bijdoen voor je het vlees marineerd
                              sis
                              Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

                              Comment

                              Working...