Wat eten we met de kerst

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rinus bakker
    • Mar 2002
    • 5430

    #16
    Ik had mijn blik op onze cavia's laten vallen (de afgelopen maanden heb ik ze lekker afgemest) []
    maar kreeg gisteren te horen dat ik de enige was die trek had in Porcus-guineensis-met Stroganoff-saus, [)]
    en op een veto van de huisgenoten moest rekenen. [B)]

    Dus wordt het gewoon papagaaiduiker met pindasaus,
    en de 2e Kerstdag koningspinguinpasta met portugese piepersalade.

    Ik hou wel van die diepgravende serieuze onderwerpen.
    een verdubbelde gebruikscoefficient is echt geen luxe

    Comment

    • BAJ productions
      • Jul 2003
      • 587

      #17
      citaat:Geplaatst door DjFx

      nja, volgens mij heet t een "kerststol"

      ben net klaar met werken en wij zeggen nu "kerst snol"

      laat staan dat ik er een wil eten. heb der net erg veel gebakken!

      groetjes,
      Bas

      Comment

      • DjFx
        • May 2004
        • 307

        #18
        ER ligt er nu al 1 op tafel [:P]
        Ben benieuwd of ie morgen nog steeds on aan gebroken er ligt

        Comment

        • sis
          • Jul 2003
          • 3305

          #19
          citaat:Geplaatst door rinus bakker

          Ik had mijn blik op onze cavia's laten vallen (de afgelopen maanden heb ik ze lekker afgemest) []
          maar kreeg gisteren te horen dat ik de enige was die trek had in Porcus-guineensis-met Stroganoff-saus, [)]
          en op een veto van de huisgenoten moest rekenen. [B)]

          Dus wordt het gewoon papagaaiduiker met pindasaus,
          en de 2e Kerstdag koningspinguinpasta met portugese piepersalade.

          Ik hou wel van die diepgravende serieuze onderwerpen.
          Rinus, als ik mij goed kan herinneren had je vorig jaar : boerenenstampot met worst [^]
          het wordt toch ieder jaar beter hé voor jou
          sis
          Fulltime freelance muzikant, producer , componist.

          Comment

          • DjFx
            • May 2004
            • 307

            #20
            Trouwens nog ff een ander vraagje, wat hebben jullie gekregen met kerst?

            Het was niet zo super heftig maar ben er el blij mee
            2 CD's (scheelt weer in mijn centen [:P], moest er wel me cd-bon van €15,- voor inleveren[V])
            1 Cd-bon - €10,-

            Comment

            • LJ Chris
              • Jul 2002
              • 477

              #21
              Voor iedereen een zalig kerstfeest!
              Wat wij gisteren hebben gegeten:











              Voorgerecht waren garnaalkroketten en kaaskroketten, daarna vidé, en als hoofdgerecht: Kalkoen

              En natuurlijk een uitgebreide coctailbar met oa Baileys, Johnny Walker, Gin...

              Smakelijk!
              Morgen is de drukste dag van je leven!

              Comment

              • rinus bakker
                • Mar 2002
                • 5430

                #22
                citaat:Geplaatst door sis
                Rinus, als ik mij goed kan herinneren had je vorig jaar : boerenenstampot met worst [^]
                het wordt toch ieder jaar beter hé voor jou
                sis
                Ha sis,
                ja klopt, sinds ik een klusje gedaan heb in het Noorderdierenpark,
                zijn mijn mogelijkheden op het nuttigen van een exotische maaltijd beduidend beter geworden.
                Ik verwacht volgend jaar een Reuzenpanda lendenstuk
                in een marinade met stukjes Siberische tijgertong.
                een verdubbelde gebruikscoefficient is echt geen luxe

                Comment

                • ronny
                  • Dec 2002
                  • 2139

                  #23
                  leuk feestje geweest bij jullie chris []

                  vandaag staat hier op het menu:

                  -garnalenslaatje als voorgerecht

                  -soep

                  -rosbief gebraad met bloemkool en kroketjes

                  -koffie en kerstgebak

                  [][][]

                  mvg
                  ronny
                  niet zagen, gewoon doen!

                  Comment

                  • DJP-BIM
                    • Jan 2004
                    • 289

                    #24
                    1e kerstdag gaan we chinees halen :P wel uitgebreid met alle liflafjes en meuk

                    2e kerkstdag gaan we werken, en zie ik wel wat we gaan eten
                    bimshowequipment.nl

                    Comment

                    • Max
                      • Feb 2003
                      • 680

                      #25
                      Vanavond Gourmetten, Morgen eten we Blacky (Konijn [:P])

                      Comment

                      • William
                        • Oct 2002
                        • 233

                        #26
                        1e kerstdag

                        vooraf garnalecocktail, hoofdgerecht kalkoen en als toetje ijs

                        morgen lekker italiaans eten
                        V*L...........punt

                        Comment

                        • rinus bakker
                          • Mar 2002
                          • 5430

                          #27
                          Bluerk pfffffffffff
                          dat is machtig voedsel hoor: papagaaiduiker met pindasaus.
                          ik plof bijna. en dan moet ik nog beginnen aan de Margarita's.
                          eerst maar FF pauze.
                          een verdubbelde gebruikscoefficient is echt geen luxe

                          Comment

                          • DJP-BIM
                            • Jan 2004
                            • 289

                            #28
                            zo chinees zit erin, eerst ff lekker uitboeken voordat we aan het bier en bitterballen beginnen :P
                            bimshowequipment.nl

                            Comment

                            • moderator
                              Moderator
                              • Apr 2001
                              • 5950

                              #29
                              parelduiker zit derin, morgen restje zeekoet, uiteraard met cranberrysaus...is weer eens wat anders als het roadievoer.

                              Afgelopen 14 dagen bijna uitsluitend meegelopen in de buffetjes op personeelsfeesten.
                              Weinig origineel die Nederlandse cateraars....beenham, berg garnalen...en steeds maar weer een rij voor de au bain marie met de sate stokken...
                              Moderator J&H Licht en Geluid Forums

                              Comment

                              • DjFlo
                                • Jun 2003
                                • 332

                                #30
                                Ik heb mexicaans gegeten
                                Was echt dik lekker en eens wat variatie
                                Ik ben ook vegatarier dus voor mij geen kalkoen etc

                                groeten

                                floris

                                Comment

                                Working...