J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 4 van de 6 Eerste 1 2 3 4 5 6 Laatste
 1. #31

  Standaard

  en daar komt bij als je ooit problemen hebt met je dateq mixer,je vriendelijk en goed geholpen wordt bij dateq,superservice
  patrick

 2. #32

  Ingeschreven
  Dec 2003
  Locatie
  1
  Posts
  951

  Standaard

  Mischien een late reactie maar als je moet kiezen tussen kwaliteit en degelijkheid moet je voor Dateq gaan , of een Rodec zeker voor de garantie en service. Daar laat pioneer op zich wachten.

  Wat ook goede mixers zijn ( in vergelijking met Pioneer ) zijn de Allen Heath ( Xones ) en Eckler en Tascam.


 3. #33

 4. #34

  Standaard

  Zorgen dat ie niet in het rood komt.
  Nee, lekker in de verhuur met die leuke dj's.
  Als je zelf de apparatuur alleen maar gebruikt is het wat anders dan wanneer je ook verhuurt.
  We're ready to party, are you?

 5. #35

  Ingeschreven
  Dec 2003
  Locatie
  1
  Posts
  951

  Standaard

  Dat is een feit voor eigen gebruik is die Pioneer een leuk apparaat, maar prijs / kwaliteit vind ik hem te duur tegenover Dateq - Rodec Prijzen schillen niet veel maar de kwaliteit en service ligt bij Dateq en Rodec een heel stuk hoger. Als je die funkties van Pioneer leuk vind moet je gewoon Pioneer nemen als je meer voor goede service en kwaliteit ga zal je in mijn ogen toch een ander merk moeten zoeken dan Pioneer.

  ikzelf heb er meerdere in de verhuur en het levert in deze wereld alleen maar ellende en het kost een hoop geld want garantie kennen ze niet bij Pioneer ( plus lange wachttijden op onderdelen )

  klanten klagen nooit over slecht geluid bij Daterq of Rodec maar met dezelfde PA en een Pioneer alleen maar klachten ( DJ's voorkeur is Pioneer ) alleen maar omdat hij leuk is vanwege die effekten
  .
  Ik heb als Demo een American Audio QFX19 mixer ( ook met DSP ) en deze klinkt veel beter dan die Pioneer en de prijs is een stuk voordeliger en ik vind dat de schuiven en potmeters degelijker zijn dan Pioneer ( ik bedoel hiermee qua gevoel ) Mocht je interesse hebben in deze mixer hij is inclusief de case en patchpanel te koop.

 6. #36

 7. #37

 8. #38

  Ingeschreven
  Dec 2003
  Locatie
  1
  Posts
  951

  Standaard

  Dat klopt van dat knopje ( bij de 600 is het ingewerkt ) 9 van de 10 gevallen staat hij open om een sterker signaal te krijgen. Het is makkelijk dat wanneer de DJ voluitdraait dat je met dit knopje het uigangssignaal zachter kan zetten

  Het is makkeleijk als je afstelt op de gain 0db je zet je Master open of driekwart en maet dat knopje regel je de uitgang naar je mixer of versterker-rack toe die dan op 0 db binnenkomt ( kun je als je harder moet de geluids-technicus zijn mixer harder zettenMaar op 0db kun je niet pieken Wat een dj doet om het hoogtepunt op te voeren. In het begin van de avond draaien ze normaal maar halverwege hun set willen steeds meer en het ergste is dat ze dat juist in eigen handen hebben omdat hun zelf de peiken weten van de platen of cd's en wanneer ze het nodig hebben met overmixen. Maar het probleem na die piek ( en ) gaat het signaal niet terug, blijft staan en bij de volgende piek of mix gaat ie weer pieken op een eerdere piek.

  Nu zeggen de meeste dat dat flauwekul is maar dat is de praktijk....
  ( in de verhuur wereld ) Je kunt 100.000 x zeggen tegen de DJ dat ie zachter moet zodat jij harder kunt. Maar ze willen zelf de volume in de hand hebben vooral met hoogtepunten in een plaat.

  Tis heel simpel gaat hij te hard ga jij zachter, gaat de dj zachter draaien ga jij harder Maar als jij hard uitstuurt en de dj draait weer een piek omhoog krijg jij problemen met geluid.

  Ik denk dat we over dit een oneindige discussie krijgen terwijl de vraag alleen maar was welke tafel goed was.

  Mijn mening is nog steeds uit ervaring in de praktijk dat voor de verhuur ( vraag is groot naar Pioneer ) een DAteq of Rodec - Allen Heath - Rane - Eckler - Tascam goed zijn ( de een beter als de ander ) Pioneer daarentegen vind ik bagger kwa kwaliteit en service.

  Maar voor iemand die normaal met zijn mengtafel omgaat in drive in gebeuren is een Pioneer een leuke tafel + je hebt effecten maar de kwaliteit en service blijft minder dan de andere merken.

 9. #39

  Standaard

  tjah pioneer korte faders heerlijk want jah de faderstart funcktie ideaal voor en dateq heeft lange schuiven en jah niet ideaal echt en pioneer djm-3000 heb ik lekker velen funkties wat een echte dj zoekt en meeste pro djs gebruiken pioneer,dateq vindyt ik meer persoonlijk voor radiostations omdat zoveel kanlen heeft en pioneer echte dj werk en je eigen cds te maken

 10. #40

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen