Aloha!
Wegens verlegging van mijn werkzaamheden (steeds minder dixoo's en steeds meer P.A.-werk). Heb ik nogal wat tweedehands apparatuur over. O.m. een complete drive-in, en div. losse spullen.

Weet iemand misschien een zaak waar ik die hele bende in één keer kan verkopen?? (iets van een occasionboer (met alle respect) maar dan voor licht-en geluid apparatuur.

Ik heb nl. al div. advertenties geplaatst op de snuffelsijt en bij Heuf, maar dat gaat me eigenlijk niet snel genoeg. De &#233;&#233;n wil &#233;&#233;n effectje zus.. de ander alleen een strobo..die wel de topkasten van een set, maar niet de bijbehorende subs etc. etc.. en dat kost mij elke keer m'n zaterdag <img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle>.

Een optie zou zijn op de PA-beurs te gaan staan, maar dat trekt me ook niet heel erg (kaaike, kaaike, nie kope...toch??).

Ik zoek dus iemand die gewoon de hele meuk in &#233;&#233;n keer meeneemt, voor een (voor beide partijen)redelijke prijs. Zodat ik niet het komende jaar mezelf gek zit te meelen om alles stukje bij beetje kwijt te raken.

Help me asjeblief!! (anders moet ik toch op die P.A.-mart gaan staan...)

Stefan