J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 1 van de 7 1 2 3 4 5 ... Laatste
 1. #1

  Standaard Draaien met MP3's

  In het oude forum heb ik het lang geleden ook al eens geprobeerd, en nu dus nog maar eens ...

  Wie gebruikt er, met zijn drive in show, MP3 systemen naast zijn, of in plaats van zijn draaitafels/CD-players/MD-players.

  Ik bedoel dan voornamelijk de echte professionele systemen die er inmiddels in de handel zijn, compleet met bijvoorbeeld een 19" control unit zoals we die ook van bijvoorbeeld de Denon CD-players kennen.

  Graag zou ik van gebruikers willen weten of dit soort systemen de kwaliteit en het bedienings gemak van bijvoorbeeld de eerder genoemde Denon CD-players evenaren, of zelfs overtreffen. Persoonlijk zie ik veel voordelen van dit soort systemen boven CD-players, als je het grootste deel van je collectie op de computer zet dan scheelt dat een mooi stukje koffers sjouwen, je hebt altijd je volledige collectie bij je en het maakt het zoeken naar dat ene op nummer op een oude verzamel CD er een stuk makkelijker op (shit, op welke CD stond die track ook alweer, ik neem aan dat de meesten dit wel kennen <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>).

  Nadelen zie ik echter ook, we weten allemaal hoe stabiel Windows is, en het gevaar van een hard disc crash is zeker bij mobiel gebruik een groot risico.

  Graag zou ik dus de ervaringen met dit soort systemen te weten komen, persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat dergelijke systemen een grote toekomst hebben, als de betrouwbaarheid maar goed zit.

  Op http://www.bpmstudio.com is informatie te vinden over een dergelijk systeem, uiteraard is dit verkoop informatie, en dus lijkt alles ideaal, nu nog wat reacties uit de praktijk !!

  GRTNX,

  Marcel


 2. #2

 3. #3

  Standaard

  Die laatste opmerking van PierJan slaat (volgens mij) helemaal nergens op! Waarom zou je op een besloten feest wel illegale muziek morgen draaien en op een normaal feest niet? Volgens mij mag het nooit!

  Een jongen die ook draait is een keer aangehouden op controle van de politie. Hij is toen van de weg gehaald. De politie heeft toen op illegale cd's en alcohol gecontroleerd. Gelukkig lagen zijn cd-koffers helemaal onderop zodat de politie ze niet zag. Maar als ze ze gevonden had ie een hele tijd kunnen werken om die rechten van de muziek terug te betalen + boete.

  Mark

 4. #4

  Standaard

  Volgens mij is dat ook onzin.
  Wij zijn een besloten studentenvereniging, maar mogen daarom toch echt geen illegale muziek draaien. Dat zouden we wel willen <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>, zeker met onze huidige internetverbinding <img src=icon_smile_clown.gif border=0 align=middle>.
  Als iemand tijdens zijn bardienst of desnoods als DJ eens een volkomen illegaal nummertje draait doen we daar niet moeilijk over, maar (bijna?) alle muziek van de vereniging is aanwezig op de echte CD's.
  Wel zijn we druk bezig om alles te MP3'en zodat barmensen muziek van de dixo kunnen draaien zonder het risico dat er CD's verdwijnen.
  Laatst gewijzigd door -Aart-; 07-05-06 om 11:36.

 5. #5

  Standaard

  Is misschien VTT Virtual Turn Tables iets? Wij zijn er vroeger mee begonnen met alleen maar MP3tjes... Dit scheelde ons in die tijd een mebgpaneel, 2 cd spelers en koffers vol met cd's... mijn conclusie, beginnen met mp3tjes: Okee, in een kroeg mp3tjes: okee, maar met een goede show of in een discotheek: Cdspelers of met de plaat! Je wilt je zelf zoveel mogelijk vrijheid geven tijdens het draaien, mijn ervaring is, is dat ik die vrijheid alleen heb als ik met mijn pioneertjes of met met technicjes bezig ben...

  Ps. Als je overigens toch met de mp3 wilt gaan draaien, vervoer dan in ieder geval de HD in je binnenzak, via zo'n sleufding(term ontschiet me ff) en nog een tip: zet je computer niet te dicht bij je boxen, magnetisme...

  DS Events - makes the music moving

 6. #6

  Standaard

  HDD bracket..
  en neem dan ook een 2e bracket mee als backup


 7. #7

  Standaard

  makes the music moving?
  Is dat zoiets als
  makes sound go dark?


  Greetz,

  De Mennooo's

  http://www.licht.nl/forum/pop_profil...display&id=146
  Voor het profiel en de sites <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

 8. #8

  Standaard

  Ach er moet nog wat aan de slogan gesleuteld worden, ik weet het... maar ja verzin jij is ff wat voor een evenementenbureau? is toch moeiluker dan je denkt... <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

  DS Events - makes the music moving

 9. #9

  Standaard

  We gaan wel een beetje off-topic...

  Maar maak er dan van: Makes the people moving (of dancing). Geluid beweegd zo ie zo.

  Mark

 10. #10

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen