J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 7 van de 7 Eerste ... 3 4 5 6 7
 1. #61

 2. #62

  Standaard

  citaat:Geplaatst door Drive inn tnt
  Sorry helemaal vergeten.[:I][:I][:I]
  Het is toch zo dat de orgaisatie daar verantwoording voor draagt?
  Dat ligt er aan of dat er een organisatie is die de volledige opzet opzich neemt of dat er een persoon cq bedrijf(je) opdracht krijgt om een disco party te organiseren cq de muziek te regelen, op dat moment verschuift dat naar de gene die zorg draagt voor het ten gehore brengen van de muziek.
  groetjes
  Boi

 3. #63

 4. #64

  Standaard

  citaat:Geplaatst door Drive inn tnt
  Ja of je moet in het contract hebben staan dat zij er verantwoordelijk voor zijn. Of zit ik er nu helemaal naast?
  Bij kinder feestjes hoef je er zowiezo al niet op te rekenen.
  Nee, daar heb je het punt, zorg dat er een contract is waarin het beschreven staat wie waar voor zorg draagt.

  groetjes
  Boi

 5. #65

  Standaard

  Ja, in je contract iemand anders verantwoordelijk laten zijn is een optie, maar denk je het volgende in:

  De boete van (laten we dat italiaanse voorbeeld nemen) 2 miljoen euro gaat richting organisatie, omdat het in de eerste instantie in het contract geregeld is. De organisatie is daar niet zo blij mee en zoekt een andere zondebok: de drive-in!
  Als je een drive-in show huurt verwacht je dat alles op orde is en dat ze verstand van zaken hebben. Hoe moeten die pino's van de organisatie weten dat je met illegale dingen draait? Dat stond namelijk niet in het contract genoemd, dus wisten ze niet dat ze daar rekening mee moesten houden.

  Met een boete van 2 miljoen zal het dus een rechtzaak worden... Voor welke kant zal de rechter kiezen? De drive-in die een contract heeft met handtekening van de organisator? Of de organisator die beweert dat ze hem een potje hebben gelazerd? [xx(]

 6. #66

  Standaard

  Tja hoe de italiaanse wet dat beschrijft is hun probleem, hier is het iets anders geregeld. De gene die in het contract zorg draagt voor de muziek en het ten gehore brengen daarvan is verantwoordelijk, punt. Is dat iemand anders dan de gene die het knopje aan en uit zet van de muziek stukken dan is hij verantwoordelijk voor wat de DJ('s) ten gehore brengen ook als dat illegale muziek stukken zijn en niet de DJ('s) zelf. Klinkt krom maar zo is de wet.
  groetjes
  Boi

 7. #67

  Standaard

  Ik hoor hier bijna niemand over PCDJ praten.. Allemaal bpmstudio. Nou ik heb ze allebei uitvoerig geprobeerd en, het gebruikersgemak van Pcdj walst echt zwaar over bpm heen . Ik gebruik het bij de disco voor als ik "snel"een nummer moet zoeken. Voor de rest doe ik een hoop met de cdspelers. Het mixen met mp3 spul kan goed gaan maar dan moet je zorgen dat je directx en de nieuwe mediacodex geinstalleerd hebt. Voor de rest niets op die pc.. dan werkt het als een trein.

  Ik heb het zelfs aan de praat op een packard bell laptop! Hulde aan mij

  Over het gebeuren van"ik hoor wel degelijk verschil". Absoluut.. als ik een mp3 hebt op 62 kb ga ik ook over mijn nek maar zodra jij een mp3tje op 196 kb hebt dan zijn de verschillen zo minimaal dat het te verwaarlozen is.. Zorg wel dat de al je mp3's eerst gainscant. Dat ze iig even hard klinken. Da scheelt al een hele hoop. Tja en niet onder de 196 gaan zitten. dan ben je niet teveel ruimte kwijt en, je hoort geen verschil meer.

 8. #68

 9. #69

  Ingeschreven
  Jan 2006
  Locatie
  2
  Posts
  5

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door -Aart-
  Heb geen idee wat ze onmiddelijk doen, maar een `leuke' naheffing en een boete zit er natuurlijk dik in <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>.


  Op zich is zo'n paneel niet veel meer dan een verzameling knoppie's en 2 LCD's (en misschien nog wat ledjes ofzo) aan een simpele interface. Zelfbouw lijkt mij heel goed te doen, als je maar software hebt die jouw fraaie knutsel begrijpt <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Iemand daar info over toevallig ??
  Draaien met de muis kan ik me nix bij voorstellen eigenlijk,zelfs niet voor achter de bar. (muizen, iigeval die van logipech lusten geen bier)

  Aart Schipper

  mss een oud onderwerp, maar ja zelfbouw kan idd. Ik heb indertijd op het forum van Dss Dj iemand gevonden (spanjaard) die draait met zo een zelfbouw. Je kan je zelfbouw gebruiken wanneer je in je sofware gebruik kan maken van je toetsenbord.
  ik ken je eventueel uitleggen hoe dit precies in zen werk gaat volgen hem, heb nu wel de mail niet bij de hand staat op andere pc.


  grtzzzzzzzzzzzzzzzzz

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen