J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 4 van de 7 Eerste 1 2 3 4 5 6 7 Laatste
 1. #31

 2. #32

  Standaard

  Persoonlijk vind ik dat wanneer je met mp3 draait je niet echt draait. Het is allemaal een beetje nep, maar er is ook deels gemak bij. Als je het toch echt wilt gebruiken dan moet je op internet een beetje goed zoeken, want hierop staan genoeg betrouwbaar mp3-DJ programma's die je gewoon kunt downloaden. Mijn ervaringen ermee is dat je je niet echt interactief met de muziek kunt bemoeien en dit kan men wel wanneer je met platen draait.

  hands

 3. #33

 4. #34

 5. #35

  Standaard

  Zou me nix verbazen als ze het ter plekke in laden en dat jij je later mag komen verantwoorden voor een of andere rechter met de kans op een leuke geld boete.

  Greetz,

  De Mennooo's

  http://www.licht.nl/forum/pop_profil...display&id=146
  Voor het profiel en de sites <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

 6. #36

  Standaard

  Heb geen idee wat ze onmiddelijk doen, maar een `leuke' naheffing en een boete zit er natuurlijk dik in <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>.
  citaat:
  Wil jij even zeggen waar ik een 19" bedieningspaneel kan downloaden?
  Op zich is zo'n paneel niet veel meer dan een verzameling knoppie's en 2 LCD's (en misschien nog wat ledjes ofzo) aan een simpele interface. Zelfbouw lijkt mij heel goed te doen, als je maar software hebt die jouw fraaie knutsel begrijpt <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Iemand daar info over toevallig ??
  Draaien met de muis kan ik me nix bij voorstellen eigenlijk,zelfs niet voor achter de bar. (muizen, iigeval die van logipech lusten geen bier)
  Laatst gewijzigd door -Aart-; 07-05-06 om 11:37.

 7. #37

  Standaard

  Bij een bescheiden feest komt men meestal niet langs. Al deze rechten lopen via Buma Stemra, als je hier meer info over wilt hebben zou ik eens gaan kijken op www.bumastemra.nl
  Hierop staat alles op wat je over illegale muziek wilt/moet weten.

  Groet Maico

  DS Events: only vinyl and technics

 8. #38

 9. #39

  Standaard

  Halloa,

  oud topicje even bovengehaald...
  staan nogal wat reacties in over de betrouwbaarheid en traagheid van de controllers, van verschillende muzieksystemen.

  Well bill....2005 ! What about it ?

  Ben aan het rondkijken voor een muzieksysteem, om mee op pad te gaan voor de drive-in. Inmiddels sjouwen wij altijd 8 koffers cd's mee (en er zijn er vast die er meer bijhebben), en ik ben weleens benieuwd of dit handiger kan.

  Muziek zelf (illegaal) downloaden hou ik helemaal ni van, dus een muziekabonnemet zou er zeker bijkomen. Nu heb ik via BPMstudio gezien dat er bv een abonnement is van €18,- p. week, en dan krijg je dus 2 mp3 cd's per maand, + downloaden van nieuwe hits over internet. Hierbij hoort ook een basispakket. Mij lijkt dit echt niet veel, en zeker interessant. Alleen :

  Iemand ervaring met de huidige controllers ? (BPM, PCDJ of wat dan ook ?
  Is zo'n abonnement een beetje volledig ? Mij lijkt het dat de golden-oldies er zeker niet in zullen zitten, en je dus nog zelf flink aan het downloaden moet ?

  Wie weet meer ?

  Vriendelijke groet,

  J. Martens !

 10. #40

  Standaard

  Bij het afsluiten van het abbo krijg je eerst een harde schijf toegestuurd waar zo'n beetjuh 50.000 nummers op staan. Je moet dan eerst de nummers uitzoeken die je wilt houden. De kosten van je abbo bepalen namelijk ook hoeveel het maxium aantal nummers is die je op de harde schijf mag hebben staan dit ivm de buma. Ik heb zelf al een heel aantal jaren het abbo van bpm en het bevalt zeer goed. Het is zeker zeer volledig en de nummers die je elke maand toegezonden krijgt zijn toch wel de nummers die er die maand uitspringen. En je praat toch maandelijks over zon 250 nummers.

  Zelf heb ik dan ook nog al men cd'tjus geript. Hierdoor heb ik natuurlijk een best bestand aan nummers gekregen. Je moet alleen zorgen dat je bij controle kunt aantonen welke bestanden je huurt via je abbo en welke je hebt geript van orginele cd'tjus.

  Met vriendelijke groet,

  Danny Duyts

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen