Als ik moet kiezen tussen AP of Meyersound zou het meyersound worden . Zeker als je in de theater wereld zit is dit 1 v/d meest geaccepteerde merken . Je zult je alleen moeten afvragen welke types je gaat kopen daar je zoals je zelf al aangeeft ook moet kunnen beuken .
Ik werk naar mijn smaak te weinig met meyersound . Op een heleboel klussen kom ik vaak een mengeling tegen van een aantal merken en of ik de boel dan weer naar elkaar toe wil afregelen . Ik kom wel een heel eind maar dan heb ik meestal zoiets van had ik maar een aantal UPA's en een paar 700's dan had ik niet zoveel speakers mee hoeven nemen .
Met meyersound heb je weinig geklooi met kasten die een afwijkend fase gedrag t.o.v. elkaar hebben wat het afregelen van een PA een stuk makkelijker maakt .
Ik heb een flink aantal merken nagemeten op diverse locaties en het fase gedrag van meyer speakers zie ik niet vaak bij andere merken ( een paar nagelaten nexo dvdosc etc )
ten 2de sinds meyersound is over gegaan naar gepowerde kasten kun je als je teweing speakers hebt zonder probleem bij huren daar de kasten identiek zijn en niet zoals bij vele andere merken ook nog eens verschillende types versterkers er achter hebben hangen waar door het gedrag van de speakers verschilt t.o.v. elkaar .
Let op er zijn van meyer sound ook speakers die niet zo makkelijk combineren met de rest maar dit zijn types waar je dit ook van weet of na kunt vragen .
Over het scherpe geluid van de speakers what goes in comes out .