J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
 1. #1

  Standaard Vraagje(s) over Licon 1

  Beste Collegas,

  ik werk tegenwoordig met de lichttafel Licon 1 van JB Lightning. Deze had mijn baas staan en niemand wist hoe dit ding werkte. Ik mezelf der in verdiept (met handleiding) en ja hoor, ik kan ermee "werken".

  Ik kan ermee programeren, kan cues, chases etc programmeren maar ik krijg er naar mijn idee niet het optimale uit. Ik gebruik hem tot nu toe enekl nog in samenwerking met 8 Robe 250Xt spotjes, dus gebruik enkel nog het combi gedeelte. Nu heb ik een paar vraagjes.

  Als ik diverse chases geprogrameerd hebt, hoe komt het dan dat de snelheid van deze chases verschillen als ik ze laat lopen?

  En ik kan ook niet de snelheid wijzigingen van de chases..... Dit zou uiteraar moeten met het "speed" gedeelte, maar ik krijg hiermee geen beweging of snelheid verandert. Heeft er iemand enig idee hoe ik dit kan wijzigingen??

 2. #2

 3. #3

  Standaard

  THANX! Ik ga het morgen als ik op de zaak ben gelijk even proberen.
  Dan heb ik nog een vraagje....want nu gaat ie als ie een chase loopt echt van step 1 naar step 2 etc.. hoe kan ik ervoor zorgen dattie langer doet om de beweging te maken van step 1 naar 2 naar 3 etc...

  De tijd van de beweging uitrekken zeg maar...

  Deze dingen blijven vaag voor mij haha.

  Hoor graag!

  Groeten

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen