J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
 1. #1

 2. #2

 3. #3

  Ingeschreven
  Dec 2003
  Locatie
  1
  Posts
  78

  Standaard

  De AKG is niet echt degelijk, en ze hebben een vrije kille klank. Bij mij zijn er al heel wat gesneuveld! De SD is zeker zijn geld waard, de klank is aanzienelijk beter en heeft een prettige montage. De overspraak van cymbals etc. is bij beide niet echt storend veel, bij normale afstand dan.

 4. #4

  Standaard

  Heb zelf pas een t.bone gebruikt. Deze klink zeker voor het geld erg goed!
  http://www.netzmarkt.de/thomann/thoi..._prodinfo.html
  Succes

 5. #5

 6. #6

  Ingeschreven
  Dec 2003
  Locatie
  1
  Posts
  78

  Standaard

  nou tystos, het zwanenhalsje van de akg daar zit het probleem, en dan is het einde oefening (storing dus). Bij de SD zijn de pootjes nog te fixe mochten deze afbreken.

 7. #7

  Ingeschreven
  Apr 2004
  Locatie
  1
  Posts
  52

  Standaard

  Heb een aantal jaren geleden getourd met het "amsterdam saxophone quartet" en gebruikte daar op alle saxen SD SYSTEMS mic's met zenders en vondt deze helemaal te gek klinken.
  De type nr's weet ik zo gauw niet maar wil je ze weten moet je maar effe mailen dan vis ik dat effe voor je uit.
  Doei ,Bert.

 8. #8

  Standaard

  We hebben een opname met de t.bone en (volgens mij) beyerdynamic gemaakt. T.bone vond ik persoonlijk beter met name wat voller/warmer. Kan volgende week misschien een opname op ftp zetten als je belangstelling hebt.. (staat nie op mijn comp. vandaar)

  Christiaan

 9. #9

  Ingeschreven
  Nov 2003
  Locatie
  1
  Posts
  456

  Standaard

  de allerbeste sax microfoon die je ook aan een zendertje kan koppelen is de LMC-89 van SD Systems. pasop niet goedkoop. Rond de 350euro zonder zendertje.
  Je kunt ze ook gebruiken voor trombone en trompet.
  Deze zomer hebben wij met de Opera van Vlaanderen een openluchtconcert gegeven met de uitvoering van West-Site story. Alle blazers werden voorzien van dit microfoon(tje). Klinkt gewoon formidabel warm en helder. Heb ze ook eens in mijn handen gehad, ze voelen ook zeer stevig aan. En zoals eerder gezegd, kan je het houdertje vervangen als het breekt. De microfoon zelf hangt in een soort spin. Waardoor klepperende ventielen niet mee versterkt worden.


 10. #10

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen