J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 1 van de 6 1 2 3 4 5 ... Laatste
 1. #1

  Standaard Behringer pro mixer dx 1000

  Heeft iemand ervaring of andere dingen te melden over dit mengpaneel.


 2. #2

  Ingeschreven
  Jun 2001
  Locatie
  1
  Posts
  196

  Standaard

  Nu zijn we inmiddels al bijna een jaar verder en is ie nu bij Feedback € 225,-/f.495,83....

  --->>>Klik hier<<<---

 3. #3

  Standaard

  En helaas voor de geintreseerden....sinds vandaag Vrijdag 04-Jan << UITVERKOCHT >> Enne ga ze maar niet lastig vallen bij Feedback... ze hadden er 200 voor die prijs enne ZE ZIJN OP en komen niet meer terug voor deze prijs!!!

  helaas!!

  Verder een uitstekende tafel hoor...................... Alleen beetje veel ruis bij open master faders!!  <h5>Showtechniek</h5>

 4. #4

  Standaard

  Goed, gaat ie:

  Ik gebruik nu ong. 1.5 jaar de Behringer DX 1000, die ik destijds voor fl. 1050,- gekocht heb. En ik heb er gemengde gevoelens bij.

  Allereerst:
  Behringer is idd geen Dateq. Ik werk zowel met Behringer als Dateq, en moet zeggen dat Dateq gewoon goed is. Wanneer er dan ook geld is komt er een LPM 7.3. Echter: wanneer ik op mijn portemonnee moest letten vind ik de DX1000 toch een hele nette vervanger van een Apollo. Let wel: dit is mijn ervaring. Wellicht heb ik een ongelukkige DX1000, maar <img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>djdabounce<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle> draait er al minstens zo lang goed mee!

  Ik ben enerzijds negatief over deze DX1000 omdat ie me nu al 2x keer in de steek heeft gelaten. Ene keer hield de master er voor aanvang van het feest mee op en hebben we de "zone-uitgang" moeten gebruiken. Deze deed het nog wel (gelukkig). Ik heb 'm weggebracht maar raar genoeg kon men bij de dealer niks vinden. Hij doet het nu nog steeds...Tweede keer is eigenlijk nu. Afgelopen maand kwamen we er achter dat de tulp-ingang van de cd-ingang van line 6 niet meer helemaal goed is. De rechter ingang is veel zachter dan de linker ingang. Dit moet nog nagekeken worden.
  Mijn andere negatieve punt aan de DX1000 zijn al die stomme frutsels erop. Deze dus:
  citaat:handige DJ-functies op, zoals low-cut, punch, cut crossfader en zo.
  Wie kan mij vertellen welk goeds een punch, cut, boost en mute mij kan geven? Ik vind er werkelijk niks aan en het kan alleen maar kapot! Daarbij komt nog dat de boost en mute strak naast de master zitte. Het is dus niet voor het eerst dat per ongeluk alles in 1 keer harder of zachter gaat...

  Anderzijds kan ik ook positief over deze mixer zijn. Voor de prijs is het een leuk ding en ik sleep hem al een lange tijd mee met onze drive-in show. In de tussen tijd haal ik hem meestal weer uit het meubel om zelf weer te gaan mixen...vertel me dus niet dat die niet tegen stoten kan! Ook de prijs is zoals gezegd gunstig voor de goede mogelijkheden die het biedt.

  En wil je er 1 kopen: bel eens met huigens music in Hengelo (www.huigens.com), zij zijn bereid te onderhandelen voor alles! Dus scherpe prijzen!

  Sorry voor de "preek"!

  En ff zoeken doet wonderen, deze discussie hebben we al eerder gevoerd!

  Greetz Niek

 5. #5

 6. #6

  Standaard

  dat is dus de zelfde prijs als bij feedback, dus heeft het nog niet echt veel zin om helemaal naar keulen te rijden


 7. #7

  Standaard

  de prijs verschillen tussen NL en D zijn de laatste tijd steeds meer aan het vervagen...maar goed


 8. #8

 9. #9

  Standaard

  DX 1000 is nu 255 euro (fl. 561.95)bij musicstore in duitsland!!!!


 10. #10

  Ingeschreven
  May 2001
  Locatie
  1
  Posts
  1.032

  Standaard

  Als ik me niet vergis is ie er al voor € 225,-, in Nederland nog wel.


  Groeten, michiel

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen