J&H Shop - Alles voor op en rond het podium
Pagina 11 van de 11 Eerste ... 7 8 9 10 11
 1. #101

  Standaard

  citaat:
  citaat:
  ach, dan ben je een marktverzieker wat dan nog<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

  ik vroeg nu 65 euro, voor 3 uurtjes draaien, bleeeeh ja ik ook verschrikkelijke marktverzieker zijn, heb 8 x par56 dcp4 aantsuring 2 x 600watt effecten 1500 watt strobo, binnenkort 2 scans, lichtbrug, 2 toploaders, mixer, 2 x 1000watt rms (aan2ohm)<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
  2 fullrange kasten en nog wat troepjes , maar ik heb me prijs verhoogt naarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 75 euro<img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_angry.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

  speakerfreak was here....
  hoezo, ik ben een marktverzieker ?? <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

  er wel zeggen dat 'believe in music' een marktverzieker is ... maar jij bent nog veel erger met die app. !!

  [ Lightshock drive-in show ]
  whahahahah LOL

  Drive-In Discotheek "Believe In Music"

 2. #102

  Ingeschreven
  Jun 2002
  Locatie
  1
  Posts
  333

  Standaard

  Wat nou LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
  Laten we er nou toch maar eens goed mee KAPPEN!!!!!! met dat afzeiken, wat bereik je er nou mee?! bahalve een hoop ellende dan?????
  Ook schijn je jezelf nogal goed te vinden toch Believe[NOT], sorry dat ik het zeg maar ik vind het gewoon pure ARROGANTIE die je tegen over anderen toont!!!!!

  Groeten Bob


 3. #103

  Ingeschreven
  Aug 2002
  Locatie
  1
  Posts
  167

  Standaard

  ?
  Bob, kan je me uitleggen wat je bedoelt, kan aan mij liggen maar ik begrijp je niet helemaal..


 4. #104

  Standaard

  Ik zou eerst eens DUIDELIJK STELLEN wat markverziekers nou precies zijn want wat in deze topic wordt geschreven is grootendeels pure onzin (niet dat ik alwetend ben maar dit...........)<img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle>
  Iedereen heeft het recht zijn dromen na te jagen als dat lukt leuk voor hem zoniet pech, als het maar niet over de rug van een ander gaat.


  Why can't we just live in peace<img src=icon_smile_sleepy.gif border=0 align=middle>


 5. #105

  Standaard

  Leuk dat zo'n oud topic weer eens opleeft.

  Lang, lang, geleden ben ik ook simpel begonnen en toen was NLG 250 voor een scholier een heel bedrag om bij te verdienen.
  Toen ik eenmaal werkte en dus inkomstenbelasting moest gaan betalen, mijn halve salaris in mijn disco stopte, heb ik overleg gehad met de inspecteur van de inkomstenbelasting.
  Daaruit kwam een overeenstemming dat ik wel een faktuur mocht uitschrijven, maar geen BTW mocht berekenen.
  Aan het einde van het jaar moest ik een bijlage bij mijn inkomstenbelasting opgave doen om aan te geven hoeveel geld ik verdiend had met mijn drive-in show. Daar gingen dan ook nog eens de kosten (singles (oeps oud), apparatuur, benzine, auto, etc.) die ik gemaakt had vanaf en dat resulteerde vaak in een bedrag dat niet interessant was voor de belastingdienst. Geen verhoogde aanslag, wel een heel jaar lekker gedraaid en de kosten van mijn hobby werden netjes vergoed door opdrachtgevers als artiestenbureaus, land- en luchtmachtafdelingen, carnavalsverenigingen en bruiloften.
  In de laatste jaren deden we ook camping-tours. 6 Weken hoogseizoen draaien op zaterdagavond, spullen laten staan en na 6 weken toch NLG 3000 vangen. En iedere zaterdagavond feest van 20.00 - 01.00 uur.

  Nu draai ik professioneel met mijn licht en geluidsbedrijf. Avondje draaien (4 uur) met de "basic" show kost 475 euro excl. BTW en km-vergoeding. De klant krijgt dan een fatsoenlijk discomeubel, professioneel geluid (AD-set 4 x 600 Watt) en een collectie van ruim 500 CD's. Meer kan met truss, scans, laser, grote rookdoos etc. tegen meerprijs.

  Het leuke is dat de door jullie genoemde marktverziekers toch bij bedrijven als die van mij hun spullen kopen.
  Al zijn ze dan goedkoper in het draaien, wij verdienen op een ander manier aan hen. Toch geeft het deze "jonge mensen op weg naar een carriere" een goed gevoel om met professioneel materiaal te werken. als je als bedrijf dan ook nog eens een stukje service biedt door mee te denken en te adviseren, blijft de samenwerking erg goed.

  Sterker nog als ik een avondje niet kan of geen zin heb, kan ik deze jongens van harte aanbevelen, omdat ze wel met goed spul komen.
  Soms is dat ook beter dat er jonge DJ's en LJ's komen in plaats van een OL van 40 ! Maar je bent zo oud als je je voelt. Ik draai ook dance en trance, maar heel graag '70-'80-'90 muziek.

  Belangrijkste voorwaarde is voor mij: techniek in orde, netjes jezelf presenteren en de helft van de avond is al geslaagd. De andere helft komt door de bezoekers en hun stemming.

  Al met al een lang verhaal, maar met een inhoud.
  Altijd nog beter als ..tig postings met sorry !  The Galaxy drive-in show is powered with an AD-sound system.

 6. #106

  Standaard

  citaat:
  Wat nou LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
  Laten we er nou toch maar eens goed mee KAPPEN!!!!!! met dat afzeiken, wat bereik je er nou mee?! bahalve een hoop ellende dan?????
  Ook schijn je jezelf nogal goed te vinden toch Believe[NOT], sorry dat ik het zeg maar ik vind het gewoon pure ARROGANTIE die je tegen over anderen toont!!!!!

  Groeten Bob

  Bob, waar heb jij et nu weer over?? ps. we waren er al meer gekapt toch?? ofnie dan?

  Drive-In Discotheek "Believe In Music"

 7. #107

  Standaard

  waren er maar mensen zoals Jan-Peter!!!


  Drive-In Discotheek "Believe In Music"

 8. #108

 9. #109

  Ingeschreven
  Jun 2002
  Locatie
  1
  Posts
  333

  Standaard

  Ben het volledig met Mod. eens!!

  Groeten Bob


 10. #110

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  

Inloggen

Inloggen