PDA

Bekijk Volledige Versie : Looz-C-booz



FiëstaLj
17-12-01, 21:10
Zo hier ff wat foto's van looz-c-booz..

coverband die ik wel vaker doe !


http://www.looz-c-booz.com/foto's/roden/robert.jpg
http://www.looz-c-booz.com/foto's/roden/overzicht1.jpghttp://www.looz-c-booz.com/foto's/oirsbeek/Oirsbeek%201.jpg
http://www.looz-c-booz.com/foto's/Noorbeek/noorbeeksmall2.jpg

Bovenste foto is mijn baas... FOH... en het kopje erachter ben ik <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Maar wij hebben LEM, bezoek de site

DJ Purno
17-12-01, 21:11
Natuurlijk de bekende vraag, wat hing hong lag loog stond en viel er??? (of is deze vraag hier niet gepast, ik weet niet wat jouw taak hier is)



Greetz DJ Purno

Ze noemen me stille willy daarom dat ik zo weinig posts heb <img src=images/icon_smile_approve.gif border=0 align=middle>.

FiëstaLj
17-12-01, 21:21
Doe licht...

zijn foto's van een paar producties

is altijd een dynacord geluidset..., TAC Bullet, etc..


Licht: MA24/6, Arena dimmers (hoeveelheid licht aan de klus), en par 64's (raylight voor effect, persglas voor front 1000w)
Verder nog 4-blinds, ACL, en af en toe 4 mac 250+




Maar wij hebben LEM, bezoek de site

DeMennooos
18-12-01, 08:57
Waar ken ik die baas van je toch van <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Greetz,

De Mennooo's

http://www.licht.nl/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=146
Voor het profiel en de sites <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

FiëstaLj
18-12-01, 18:24
Bekend gezicht ja... ben benieuwd of ik jou ook nog eens op productie tegenkom...

Maar wij hebben LEM, bezoek de site

DJ Productions
18-12-01, 18:46
Ziet er goed uit! <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

Bekijk de site en teken het gastenboek!

DeMennooos
19-12-01, 09:11
Ik heb wel eens een klusje gedaan voor AV via HW en Robert heeft met ons ook wel klusjes gedaan. Dus ik zou zeggen vraag aan hem of ie wil zeggen als ie met ons gaat klussen zodat je een keer mee kan. Lijkt me dan de makkelijkste manier.

Greetz,

De Mennooo's

http://www.licht.nl/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=146
Voor het profiel en de sites <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

badboyscrew
20-12-01, 02:12
Heee die heb ik ook gedaan is met dat zangeresje die niet weet wat ze op haar in-ears wil hebben :)



groeten alex

DeMennooos
20-12-01, 09:09
Datzelfde bandje als waar ik stond zonder monitoren bij mijn tafel?
Maar goed dat ik de show ervoor ook zelf had gedaan dan <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Greetz,

De Mennooo's

http://www.licht.nl/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=146
Voor het profiel en de sites <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

FiëstaLj
20-12-01, 15:14
Heb ik trouwens al tegen robert gezegd... maar zal hem er nog eens aan herinneren <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Maar wij hebben LEM, bezoek de site

B-there
04-12-02, 21:58
Hoi Allemaal.

Het "kopje" daarachter is ZEKER niet Fiesta!
dan ben ik namelijk.

en het was in 'De Pompstee' in het noorden van het land.

Groetjes

B

DJ.T
04-12-02, 22:00
Ziet er ook weer leuk uit dit show(tje)!
Mijn complimenten!

DJ.T Was Here

B-there
05-12-02, 11:12
En die PA die we daar hebben gebruikt was geen Dynacord,
het was een AXYS arena set. Vanwege de lengte van de zaal, die was namelijk behoooorlijk lang.

Grz!

B

Olaf Duffhuës
05-12-02, 19:43
citaat:is altijd een dynacord geluidset..., TAC Bullet, etc..
Zeker weten..:-))
Kan me nog heeeeel goed heugen dat ze ook met Mach gedraaid hebben..Yamaha GA24/12, TC M-One, BSS QE, Aphex comp./lim. en RCF monitoren..:-))

O, en een PAR 56 setje..:-))

Suc6 en groeten vanut His
Olaf Duffhuës

Laat je horrrrrrrrreeeeeennnnnn...

B-there
06-12-02, 16:05
Je hebt gelijk. bij een standaard show van hun gebruiken we Dynacord, forum-line om precies te zijn.
Maar deze zaal vroeg nu eenmaal om een grotere PA.
De pics op deze post van Fiesta zijn trouwens niet allemaal van de show die ik bedoel (alleen de bovenste en die daar meteen onder).
De locatie was trouwens Roden, discotheek/zaal 'De Pompstee'.

Grz!!

B

Olaf Duffhuës
06-12-02, 18:23
Maar zo gauw als het Dynacord setje verkocht is??Wat krijgen ze dan??....:-)))

Suc6 en groeten vanut His
Olaf Duffhuës

Laat je horrrrrrrrreeeeeennnnnn...

FiëstaLj
07-12-02, 18:11
dynacord setjes zijn er nog, is er alleen eentje verkocht, maar staat nog genoeg van in de loods, komt heel misschien een eaw 850 setje bij...

maar dat zal niet snel op flop 40 bandjes worden ingezet..

Maar ik installeer Dynacord, Ev, Bss, Dateq, Pioneer, Samsung, Highend, Eurolite.... etc...

Olaf Duffhuës
07-12-02, 20:16
Beter...

Suc6 en groeten vanut His
Olaf Duffhuës

Laat je horrrrrrrrreeeeeennnnnn...